Works Manager Direct Sheet Plant

Sander van der Wal

In de afgelopen jaren heb ik als Manager Operations BOS2 en Works Manager DSP diverse complexe projecten mogen uitvoeren met Christiaan.

Deze projecten zijn uitgevoerd tijdens geplande stilstanden, maar ook tijdens een door producerende fabriek. Door zijn ongekende drive en positieve instelling is Christiaan uitstekend in staat de noodzakelijke resultaten voor de klant te realiseren. Hierbij weet hij tijdig op te schalen als dit nodig is.

Zijn ruime ervaring op technisch -, commercieel - en financieel gebied maken hem tot een bekwaam en uiterst betrouwbare senior Project Manager.

Director Engineering Strip MLE

Arno Ruijtenbeek

Christiaan heeft de afgelopen jaren als senior projectmanager bij Tata Steel meerdere complexe projecten prima uitgevoerd. Hij is een teamspeler en weet alle lagen van de organisatie te betrekken om resultaten te boeken. Heeft ruime ervaring met alle facetten van projectmanagement zowel technisch, financieel en commercieel. Is resultaat gedreven en motiveert anderen om met dezelfde instelling samen te werken.

Bovenal is Christiaan altijd positief ingesteld. De combinatie van zijn professionaliteit en zijn persoonlijkheid zorgen voor een prettige samenwerking met hem.

Project Manager

Hans Geelen

Ik heb, in de rol van clients engineer, een aantal jaren met Christiaan, in zijn rol van projectleider, samengewerkt in diverse projecten. Projecten betroffen renovaties/vervangingen in een draaiende staalfabriek. Christiaan vindt een goede balans tussen aandacht voor zijn opdracht vanuit de projectscope/-doelstelling en de wensen vanuit de gebruiker. Hij toont op de juiste momenten de noodzakelijke senioriteit om de projectdoelstellingen te realiseren (of bij te laten stellen door de project executive) bij afwijkende omstandigheden. Hij luistert en overlegt, in zijn communicatie is Christiaan helder en duidelijk.

© OPM – Alle rechten voorbehouden. Website door Adwire.