Leider, allrounder, resultaatgericht.

Christiaan Goedkoop

Christiaan is Senior Project Manager van complexe en multidisciplinaire projecten.

Christiaan verbindt, motiveert en betrekt met sterk leiderschap binnen en buiten de organisatie alle benodigde partijen met een duidelijk gemeenschappelijk doel voor het beste resultaat. Dat uit zich in goede afwegingen van belangen en techniek. Christiaan heeft brede organisatorische en commerciële ervaring en is creatief in het omgaan met issues. Zijn goede organisatie- en improvisatietalent stellen hem in staat snel een overzicht te presenteren van de probleemgebieden -troubleshooting.

Hij heeft ruime financiële kennis en heeft ervaring met contracting en aanbesteding. Hij heeft tevens brede resultaat- en oplossingsgerichte vakkennis binnen zowel greenfield- als renovatieprojecten.

Een betrokken teamspeler, communicatief vaardig, diplomatiek en met internationale ervaring.

Hij realiseert projecten in de staalindustrie, infra, olie & gas, energievoorziening en -opwekking, voedingsmiddelenindustrie en utiliteitsbouw. Vanaf basic engineering tot en met commissioning.

Zijn kennisachtergrond is elektrotechniek, instrumentatie en industriële automatisering. Opvallend zijn Christiaans enthousiasme en energie, en de wijze waarop hij die weet over te brengen op zijn omgeving. Hij is een echte leider.

© OPM – Alle rechten voorbehouden. Website door Adwire.